7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Теориялық, практикалық-бағытталған және ғылыми - білім беру тәсілдерін қолдана отырып, азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында ұйымдастырушылық-басқару, ғылыми-конструкторлық қызмет дағдыларын меңгерген бәсекеге қабілетті мамандарды даярлау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша