D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
ДокторантураС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі8D07202 Тағам қауіпсіздігі
ДокторантураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша8D07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
ДокторантураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша8D07203 Тағам қауіпсіздігі
ДокторантураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша8D07213 Тамақ және өңдеу өндірісінің технологиясы
ДокторантураМ.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
Жаңа білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі8D07240 Функционалды тамақ өнімдерін өндірудегі инновациялық технологиялар
ДокторантураМ.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
Жаңа білім беру бағдарламасы | Тілдерде оқыту:: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
Назар аударыңыз! Грантқа өту балы білім беру бағдарламасына байланысты, бірақ ЖЖОКББҰ шекті балынан жоғары болуы тиіс
Оқыту нысаны | 2021 | 2020 |
---|---|---|
Толық күндізгі | 20 | 18 |